Afspraak podotherapie

Door het invullen van dit formulier kunt u een afspraak verzoek aan ons sturen. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met u op met een afspraakvoorstel op basis van uw voorkeuren.

Komt onze mail niet aan in je mailbox? Zorg dan dat ons e-mail adres als veilige afzender wordt herkend door je e-mailprovider. We leggen hier uit wat dit inhoudt en hoe het werkt.

E-mail bedrijven zoals HotmailYahoo en Gmail zijn continu bezig om de hoeveelheid spam tegen te houden om je mailbox te beschermen tegen schadelijke berichten. Soms gaan ze daarbij iets rigoreuzer te werk dan ons lief is en dan komt persoonlijke e-mail  in je spambox terecht. Als je zelf mail classificeert als spam kun je de afzender op de zwarte lijst zetten: Blacklisten. Het tegenovergestelde bestaat ook: Whitelisten. Je zet het domein of het e-mail adres van de ontvanger dan in een veilige lijst.

In de mailbox kun je in de spam folder (soms verborgen onder de knop “meer”) onze berichten selecteren en markeren als “geen spam” / Veilige afzenders / geen ongewenste e-mail

In de mail kun je ons als contact toevoegen – balie@zorgrondomvoeten.nl en – mailing@zorgrondomvoeten.nl


Uw voorkeur voor dag(en) en dagdeel

Als u een dag of meerdere dagen aanvinkt, dan verschijnt het beschikbare dagdeel voor die dag(en). U kunt een dagdeel aanvinken of leeglaten als u geen voorkeur heeft.

We streven er uiteraard naar om rekening te houden met uw voorkeur, echter kan dit ervoor zorgen dat de wachttijd voor het bezoek mogelijk langer kan zijn.

Powered by BreezingForms